Almere-Havenfestival

 

Het was even spannend of het de hele dag droog zou blijven en gelukkig.....dat bleef het.

Vanaf 8 uur begonnen we met opbouwen. eerst al een persoontje met een zondagochtendhumeur die de auto niet wilde verzetten, terwijl er diverse auto's stonden te wachten om er door te kunnen. Tjeetje is dat normaal voor Almere? Toen die persoon eindelijk weg wilde gaan deed de auto het niet!!!  Geweldig..... Intussen zat ik een beetje om me heen te kijken en zag tot mijn schrik dat de kraampjes beneden stonden. Geen leuke pagode tent voor ons?? Oh daar had ik toch wel opgehoopt. Nee hoor we stonden beneden op de kade langs het water!!!! Op zich wel een leuke plek, maar een aantal moeders dachten daar toch anders over, want kleine kindjes verlies je snel uit het oog als je zelf even wil snuffelen bij alle leuke kraampjes vol met brocante, toch?

   

 

Nadat alles was uitgestald, was het wachten op het officiële moment van de opening van de markt om 11.00 uur. Gelukkig werd daar niet al te zwaar aangetild en liepen sommige klanten alweer weg met een dikke grijns op hun gezicht, blij met de aangeschafte waren. Er waren meer dan 70 kramen vol met brocante, lp's en oude boeken. Zo gezellig om even langs te struinen. Dat heb ik dus ook even gedaan, voor de drukte losbarste.

  

 

Ik stond naast de gezellige Mieke van Tante Brocante uit Huizen aan de ene kant en Annemieke van La Vie de Famille aan de andere kant. Het was TOPdames, super gezellig om jullie te leren kennen en hopelijk zien we elkaar wat vaker.

Daarna had ik bijna geen tijd meer om te eten, wat een gezellige drukte. Wat een mensenmassa die heerlijk aan het heen en weer struinen waren. Er werd van alles bewonderd en bekeken, toch nog even verder kijken of er nog iets mooiers en uniekers zou zijn bij de buren. Sommige kwamen toch weer terug, want hadden toch hun oog laten vallen op een lief doopjurkje of een grote groene vaas voor in de tuin. Andere zagen en kochten direct on the spot. Al met al een super leuke dag om mee te mogen maken en dan ook dank aan alle leuke bezoekers die hebben genoten en hopelijk tot volgend jaar.....

 

 

Locatie